Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πράξη III



Όλη η διαδικασία του φλερτ είναι μοναδική.  Το ποτό, η μουσική, ο χορός, τα αγγίγματα που δεν είναι ποτέ τυχαία μα ούτε επιτηδευμένα. Αρκεί το λίκνισμα του κορμιού με την κατάλληλη μελωδία για να ξυπνήσει ένστικτα άλλα, κι εκεί δεν χωράνε οι σκέψεις. Νιώθεις. Νιώθεις το κάθε χάδι, τον ήχο να περνά απ’το σώμα σου και να σε ταρακουνά σα να θέλει να σε ωθήσει να συνεχίσεις. Το βλέμμα, το φιλί.

Και ύστερα, τη μεταφορά της ψυχής ακολουθούν τα κορμιά.

Το πάθος, το ένστικτο, ο ερωτισμός. Σε κρατά με έναν τρόπο διαφορετικό. Η ερωτική πράξη έχει ξεκινήσει από πιο πριν, μα εκείνη μόνο τη στιγμή γίνεται αντιληπτή από τα μάτια των ανίδεων.

Η πόρτα ανοίγει με δυσκολία καθώς κρατιέστε σφιχτά, το ανέβασμα στις σκάλες, το ασανσέρ, ο διάδρομος, η πόρτα. Πράγματα που καθημερινά περνάνε απαρατήρητα, ξαφνικά αλλάζουν όψη καθώς τα κορμιά ενώνονται.

Ακόμα και στο απόμερο δωμάτιο η μουσική συνεχίζει να ακούγεται. Ξαπλώνουμε και καθώς τα σώματά μας γίνονται ένα οι κινήσεις μας αλλάζουν, εναρμονίζονται.

Τα χέρια. Τα χέρια βρίσκονται ενωμένα, κρατά το ένα το άλλο σφιχτά λες και είναι δυο σώματα αποκομμένα από τα δικά μας, που θέλουν κι αυτά με τη σειρά τους να γευτούν τον έρωτα.  Οι παλμοί ανεβαίνουν μα είναι και των δύο σχεδόν συγχρονισμένοι. Τα κορμιά, τα χέρια, η μυρωδιά, αυτή η μυρωδιά που θα την κουβαλάω πάνω μου ακόμη και την επόμενη μέρα και που κάθε φορά που θα με ακουμπάς θα μου φέρνει στο νου τις εικόνες εκείνες, αυτή είναι η μαγεία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου