Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Παράξενα πλάσματα αυτοί οι..άνθρωποι.

έχω να θέσω τα εξής ερωτήματα:
α)Ποιός έξυπνος είπε ότι ο έρωτας είναι καρμικός? [παπάρια μάντολες-.-  όλοι ξεχνάνε]
β)Γιατί δεν υπάρχει καμία υγιής σχέση?

Εγώ αυτό που έχω μάθει ως τώρα είναι πως ο ένας δίνει κ ο άλλος παίρνει. Και καμιά φορά οι ρόλοι αντιστρέφονται, όμως ποτέ μα ποτέ δεν συμφωνούν και οι δύο. Λες και κάνουμε μεταξύ μας κόντρες. ''Ποιος θα το παίξει πιο γαμάτος/ανώτερος/αρχηγός''.
Ένα πράγμα υπάρχει.
Ο κατακτητής και ο κατακτημένος.
Ο θύτης και το θύμα.
Αυτός που παίρνει μόνο κι αυτός που δίνει μόνο.
Και πάντα ο ένας εξαρτάται από τον άλλο.
Κι αν καμιά φορά κανείς σε ξεγελάσει και πιστέψεις κάτι άλλο, έρχεται η ζωή και σου δίνει ένα χαστούκι μετά να καταλάβεις τι γίνεται. Και κάπως έτσι βγάζουν χρήματα ο Πασχαλίδης, ο Ιωαννίδης και αυτοί. [ ε γιατί μέσα σε όλα είμαστε και μαζοχιστές και άμα δεν πέσουμε σε κατάθλιψη (βλεπε: ''ακόμα σ'αγαπώ-πασχαλίδης ή ''τα βράδυα που ξεχνάς-ιωαννίδης'') δεν μπορούμε, άλλωστε πως θα ζήσουν και οι εταιρίες που πουλάνε χαρτομάντιλα (βλέπε klinex)? κλέφτες θα γίνουν?
όχι, όχι κύριε Τάδε, μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό διότι κάποιος εκειπάνω μας έκανε να παραπονιόμαστε μεν (καλή ώρα..) αλλά να κάνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Γιατί κι εγώ μόλις τελειώσω αυτό το κείμενο θα πάω μέσα να βάλω Πασχαλίδη, που ίσως και τώρα να ακούω. Αλλά ποιός νοιάζεται. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Ένα πράγμα έχω να πω μόνο.
ΑΙΣΧΟΣ. 
Σε μένα και σε σένα και σε σένα. Ναι, και σε σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου