Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Βόδι ήρθες, βόδι έφυγες


Εγώ λοιπόν για άλλη μια φορά ξεκίνησα να γράφω κάτι άλλο και κατέληξα εδώ. Μην με ρωτήσετε γιατί το παθαίνω αυτό, τα νεύρα, οι καφέδες, η έλλειψη σεξ αγάπης ,το ότι ξεκίνησα να βλέπω για 76 φορά τις μάγισσες της Σμύρνης και διάφορα άλλα ψυχολογικά.

Θα αναφερθώ λοιπόν σε εκείνο το ζώδιο που από τους ανθρώπους συμβολίζεται με ένα ζώο, παχύ, με κέρατα (όχι, δεν εννοώ εμένα). 
Αυτό το βοοειδές, λοιπόν, με βασανίζει από τη δευτέρα γυμνασίου (τώρα που το σκέφτομαι από πολύ νωρίτερα άλλα ας υποθέσουμε ότι αυτό δεν μετράει).

 Θα μου πεις, κι εσύ απόολο τον πλανήτη πάνω σε τέτοιο ζώο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βρήκες να πέσεις? (και μάλιστα επανειλημμένα-διαφορετικό ζώο, ίδια ράτσα)
Ε, οκ, με βαράει η μαλακία ένα είδος μαζοχισμού.

Και για να μπαίνουμε στο θέμα σιγά-σιγά γιατί ήδη πολλά είπαμε, διαβάζοντας κάτι μηνύματα, φέρνοντας στην μνήμη μου άλλα συμβάντα και δεν συμμαζεύεται έχω να πω το εξής:

Γιατί ρε γαμώτη όλα τα βοοειδή που προανέφερα λέτε τις ίδιες μαλακίες? (και μετά σου λέει μην πιστεύεις στα ζώδια, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και παπάρια) ‘’όταν είναι μαζί σου θέλω να είναι σοβαρό και όμορφο ( και ζούπερ-ναι, το άκουσα κι αυτό και γούσταρα τη ζωή μου)’’ -κάτι τι οποίο προφανώς δεν γίνεται για διάφορους λόγους που προτιμώ να μήν αναλύσω.

ΠΑΠΑΡΙΑ

Ανάθεμα και αν για μια φορά ένας από σας έκανε αυτό που δήλωνε ότι ήθελε, εν πάσει περιπτώσει. Αλλά βλέπεις, θέλει μαγκιά-που λέει και το άσμα- μα εσύ μωρό μου δεν διαθέτεις απ αυτό!  

http://www.youtube.com/watch?v=ABue6kt2Oqw

(Θάλεγα κι άλλα, αλλά πολύ καρφωθήκαμε αδερφέ.)

4 σχόλια: