Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ουδείς αναντικατάστατος


   Εγώ βασικά για άλλο πράγμα ήθελα να γράψω αλλά δεν άντεξα, ένα μικρό πράγμα μέσα μου με έτρωγε, συγχύστηκα ρε παιδί μου,  πώς το λένε.

   Πρώτα απ’όλα, ντάξει γλυκιά μου, το πιάσαμε, σε παράτησε χωρίσατε. Βαρέθηκα να βλέπω στην αρχική μου τραγούδια τύπου «τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή» και « μόλις χώρισα θα βγω για να τα σπάσω» . δείξε λίγο έλεος.

   Εντάξει λοιπόν, καταλάβαμε, ο δικός σου είναι μαλάκας / γουρούνι/ ζώο/ άχρηστος και γενικά δεν θα τον επέλεγες να σου μεγαλώσει τα τρία παιδιά που σκόπευες θέλατε τόσο πολύ να κάνετε, αλλά τον έφαγες στη μάπα τόοοσους μήνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΦΑ. Είδες ρε γαμώτο? Τώρα ή αυτός είναι πολύ καλός ηθοποιός ή εσύ πολύ ζώο αφελής.

   Και, πού κατάλαβα ότι εσύ ‘’το έπιασες’’ τώρα? (σε εισαγωγικά πάντα γιατί προφανώς σε δουλεύω, απλά είσαι τόσο κατίνα που μόλις σε χώρισε τα ανακάλυψες όλα αυτά)
   Ε, δεν είναι δυνατόν 5 μέρες πριν να ήταν ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο και σήμερα να μεταλλάχθηκε σε λύκο. Όχι τίποτα άλλο, γιατί προχτές έκανες λάικ σε σελίδες φάσης ‘’ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΠΙΡΜΠΙΝΙ ΜΟΥ <333’’ ενώ τώρα στο επικό ‘’δεν ψάχνω τον τέλειο άντρα αλλά τον λιγότερο μαλάκα’’ και ‘’ παντού υποκρισία’’ .

 (Άσε δε που αν είναι να ξεκατινιαστείς μέσω σελίδων, κάντο με χιούμορ τουλάχιστον. Εμένα η αγαπημένη μου σελίδα επί του θέματος είναι ‘’ παίρνεις άντρα, σου βγαίνει μαλάκας, παίρνεις μαλάκα, ξέρεις τι έχεις!’’. )

   Τελοσπάντων, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς μετά από 3 μέρες χωρισμού βρήκες καινούριο γκόμενο, μην φτερνίζεσαι κι όλη την ώρα, θα νομίζει το παιδί πως φταίει αυτό, κρίμα είναι να του κάνουμε χαλάστρα. 


                                                      πριν                           μετα




ΥΓ. το word μου δεν είχε ούτε τη λέξη ‘’γαμώτο’’. ΓΟΥΑΟΥ x2

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο. Εύστοχο και χωρίς φλυαρίες. Εμένα τουλάχιστον με εκφράζει εξαιρετικά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω Simone, αν και παρατηρω οτι τα κειμενα μου τελευταια βγαζουν τον λιγο πιο κακο μου εαυτο, τουλαχιστον δεν ειμαι μονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή