Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Νόμος και τάξη

    Για να ξεκινήσει καλά ο καινούριος χρόνος θα κάνω ένα σοβαρό(και γρήγορο) πόστ. (γιεεεεαααα)
    Το ξέρω, σας έχω ξεσυνηθίσει τελευταία αλλά τι να κάνουμε, έχει και σοβαρά θέματα η ζωή.

    Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν γενικεύσεις του στύλ '' όλοι οι μπάτσοι είναι μαλάκες'', '' μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' , ''ο μπάτσος ο μαλάκας έφταιγε'' κλπ κλπ.
    Και δεν είμαι γιατί δεν είναι όλοι οι μπάτσοι μαλάκες, όπως όλες οι ξανθιές χαζές και όλοι οι Γιάννηδες μικροτσούτσουνοι (αν και για το τελευταίο έχω και μερικές αμφιβολίες). Μπορεί να είναι οι περισσότεροι, σίγουρα αρκετοί αλλά όχι όλοι ρε φίλε, γιατί ο άμοιρος 50άρης που φτιάχνει ταυτότητες στο τμήμα Κωλοπετινίτσας δε σου φταίει σε τίποτα, ούτε ο εξυπηρετικός μπατσούλης που ρώτησα τις προάλλες πως στο διάβολο θα πάω σε εκείνο το θέατρο.

    Τέλοσπαντων, το πιάσατε το νόημα.

    Αφού, λοιπόν, ξεκαθάρισα τη θέση μου, θα βρίσω. Θα βρίσω το Αστυνομικό τμήμα δίπλα από το σπίτι μου που έχει όλη μέρα την ομάδα ΔΙΑΣ να κωλοβαράει και δυο που υποτείθεται ότι κάνουνε σκοπιά και έμαθα πως χτες ληστέψανε το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. Θα μου πεις, πρώτη φορά θα' ναι που γίνεται ληστεία; Όχι, μάλλον δεν καταλάβατε. Θα σας κάνω ένα σχέδιο, λοιπόν.
                                  

    Ναι, η σκοπιά βλέπει τζάστ στο βιβλιοπωλείο και η απόσταση x μεταξύ τμήματος και βιβλιοπωλείου είναι γύρω στα 50 μέτρα. 50 μέτρα. 50 ΜΕΤΡΑ.


    Υπάρχει τίποτα άλλο να πω; Δεν νομίζω. Μόνο το πόσο #@%*&^%#$#@%$%*  ξεφτίλες είναι μερικοί άνθρωποι. Και μη μου το παίξεις μάγκας ξανά σε πορεία εσύ που είχες σκοπιά εχτές, ότι και καλά με προστατεύεις, γιατί δεν μπορείς να δεις κάτω από τη μύτη σου.  ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ, και μες τη μάπα ενός ολόκληρου αστυνομικού τμήματος, για να μην βρίζω μόνο έναν, γιατί η ευθύνη δεν είναι μόνο δική του.
Δεν θα το συνεχίσω, τα λόγια είναι περιττά και τα συμπεράσματα έχουν βγεί.

 Ελληνική αστυνομία - υπόλοιπος κόσμος  0 - 3265765

    Α, και να ξέρεις, πως κάπως έτσι βγαίνει το όνομα και στους υπόλοιπους, από ανθρώπους σαν κι εσένα, κι εσένα, κι εσένα (χεράκι που δείχνει έντονα τους τρεις που κωλοβαράνε τώρα, κάτω, στο αστυνομικό τμήμα). Χαίρω πολύ.